~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

BRANDING

A márka ma már nélkülözhetetlen, akár cégről, akár termékről, akár magáról az előbbieket működtető, illetve előállító emberről legyen is szó. Háromszáz évvel ezelőtt, amikor a skót felföldön billogozni kezdték a gazdák az állataikat, az volt a cél, hogy megjelöljék: az az állat az ő tulajdonuk. Ebből alakult ki a brand, a branding fogalma. Mai értelmében azonban éppen ellenkezőleg: azt a tartalmat jelöli, hogy ezt, vagy azt, vagy éppen saját magamat – felkínálom neked vagy bárki másnak, hogy vegyél meg, vigyél el, használj. Sőt, legújabban már élményt is „vehetünk” magunknak. Mindez együtt emeli az én, a személyem, egyben a te vevőd értékét is. Ez lehet a brandek találkozása. Már ha a vevő személye önmagában is márkaértékkel bír. Így épülünk be egymás üzletébe: gyártó, kereskedő, vevő. A közvetítőnk pedig, ha úgy tetszik a „tolmácsunk”: a márka, ami összeköt bennünket. Felemel  vagy mélységes mélybe taszít. A brand által ugyanis veszíteni is lehet.

Ebből a pár sorból is  kitűnik: milyen összetett fogalom a brand, s minden, ami vele összefügg.  

Ebben a bonyolult egymásba fonódásban segítek eligazodni a kis- és nagy vállalatoknak, a cégtulajdonosoknak, a vezetőknek és a beosztottaknak, valamint a magánembereknek, akik arra törekednének, hogy megmutassák a világnak a saját személyes, belső értékeiket, de nem tudják: hogyan csinálják. Hogyan váljanak személyes márkává.

Ebben segítek én a Master of Business Administsation képesítésem mögött rejlő tudásommal, a vállalati vezetői tapasztalataimmal, s gyakorló nemzetközi újságíróként a széleskörű kommunikációs eszköztárammal és kapcsolatrendszeremmel. 

Én szeretem az embereket, szeretek nekik adni: tudást és készségeket, hogy jobbá tegyék az életüket, hogy még értékesebb emberekké váljanak a világban. Hogy minél többen, együtt, minél többet adjunk a világnak magunkból, mert emberek vagyunk.

Hiszem, hogy ez a küldetésünk a Földön: beteljesíteni legjobb önmagunk. 

Copyright © 2021