~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

YouTube videók

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Gősi Vali, költő I.

Gősi Vali, kortárs költő, Győrben él és alkot. Öt kötete jelent meg, emellett rendszeresen közlik a verseit a legnépszerűbb on-line irodalmi oldalak. Évtizedek óta ismert és kedvelt személyisége Győr kulturális életének.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Gősi Vali, költő II.

Gősi Vali, akit költőként ismernek az irodalom és különösen a költészet kedvelői, inkább verselőnek nevezné magát. Nem igazán tudja megítélni, hogy vajon költői mércével is mérhetőek-e a versei. Ő csak azt tudja, hogy örömet jelent neki kiírnia magából a gondolatait, a vágyait, az érzéseit.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Kocsi Ilona, közgazdász

Kocsi Ilona, közgazdász neve fogalom az újságírásban. Szakmai pályáján, egyebek között, főszerkesztője volt a Magyar Hírlapnak és a legendás "zöldújságnak", a Világgazdaságnak.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Mayer Szilvia, óvónő

Mayer Szilvia, nyugalmazott óvónő, Cegléden él, egész életét gyerekek között töltötte. Óvónői képesítése mellett nem is tudott elképzelni magának örömtelibb munkát, mint a nyiladozó értelmű kis emberkék támogatását abban, hogy majdan okos és boldog felnőtté váljanak.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Bögel György, egyetemi tanár

Bögel György, egyetemi tanárral, több egyetem előadójával, konferenciák, szakmai fórumok nagyrabecsült meghívottjával sokat beszélgetünk, kamerától függetlenül is. Megtisztelt azzal, hogy a két évvel ezelőtt a "10 a századikon. A Google." címmel megjelent könyvemhez Ajánlást írt.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Lang Tünde, menedzser asszisztens.

Lang Tünde. Látszólag hétköznapi, nem Budapesten élő fiatal nő, három gyermek büszke édesanyja. A munka és a családja mellett edzői képesítést szerzett, sportol és - könyveket, novellákat ír. A T.C.Lang, írói álnéven írt könyve: "A Lámpás nyomában", pár évvel ezelőtt jelent meg, nagy sikerrel.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Dintsér Andrea, menedzser

Jelenleg a sok-sok marketing szakember korát éljük. Ez az a terület, amelyhez szinte mindenki "ért". Ezért is nehéz megkülönböztetni az igazán tehetséges, jó szakembereket másoktól. Dintsér Andrea ilyen marketing szakember. A legjobbak közé tartozik. A kommunikáció minden titka a kis ujja hegyében van.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Tőtős Anett, marketing menedzser

Netti 25 éves, mai fiatal lány, aki frissen szerzett egyetemi oklevelével a tarsolyában keresi önmagát. Azt mondja, szeretné elfelejteni a megelőző 5 évét, s megtalálni azt, ami szerethető benne. Ehhez akár a világ másik felére is kész elmenni. Meg is tette. Távol-keleti, hátizsákos útját csak a korona vírus szakíthatta meg.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Veress József, egyetemi oktató I.

Veress Józsefnek igen gazdag a szakmai életrajza. Nemzetközi kapcsolatok szak, diplomata, közgazdász, politikus, egyetemi oktató. A teljesség igénye nélkül néhány. Pedig Veress Józsefre nem jellemző, hogy cikázna az egyes szakterületek és munkahelyek között. Egyszerűen csak történelmi korban élt.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Veress József, egyetemi oktató II.

Veress Józsefnek igen gazdag a szakmai életrajza. Nemzetközi kapcsolatok szak, diplomata, közgazdász, politikus, egyetemi oktató. A teljesség igénye nélkül néhány. Pedig Veress Józsefre nem jellemző, hogy cikázna az egyes szakterületek és munkahelyek között. Egyszerűen csak történelmi korban élt.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Komocsin Laura, business coach

Komócsin Laura látszólag egy komoly, szabályos, összeszedett üzletasszony, akinek nincsenek üres percei sem, nemhogy órái, amelyek nem a szervezetfejlesztésről, a vezetésről, a vállalati döntési helyzetekről szólnának. Ami érthető is, ha azt vesszük, hogy nagyon sokat tett a business coach meghonosításáért Magyarországon.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 1.

ÉNMÁRKA - Hogyan ne legyél százas?! címmel, majdnem három évvel ezelőtt, könyvem jelent meg a személyes márkaépítésről. Eredetileg azért írtam a könyvet, hogy azoknak a partnereimnek (így hívom az ügyfeleimet), akik szent elhatározással belefogtak velem a személyes márkaépítésbe, összefoglalóan elmondjam: miről is szól ez az egész.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 2.

ÉNMÁRKA - Hogyan ne legyél százas?! címmel, majdnem három évvel ezelőtt, könyvem jelent meg a személyes márkaépítésről. Eredetileg azért írtam a könyvet, hogy azoknak a partnereimnek (így hívom az ügyfeleimet), akik szent elhatározással belefogtak velem a személyes márkaépítésbe, összefoglalóan elmondjam: mi is a személyes márka lényege. Jelzem, nem a könyvemről szól ez a sorozat itt, az köszöni szépen, jól van.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 3.

Személyes márkát építeni lassú folyamat, amelyben minden lépést alaposan elő kell készteni, kipróbálni, s csak azután kondicionálni, vagyis begyakorolni. Mert begyakorolnivaló bőven van. Például az, hogyan nézzünk önmagunkra, s ami ennél is több: hogyan lássuk magunkat. Nem könnyű feladat egyik sem.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 4.

Mottó: "Senkit nem lehet márkásítani, ha a személyisége minden elemében tiltakozik ellene."

365 üzleti történet – Könyvajánló

Az ember legtöbbet a mások történeteiből tanulhat. Vagy azért, mert azok olyan sikerekről számolnak be, amilyenekre mindannyian vágyunk, vagy pedig azért, mert méretes kudarcok leírásai, amelyek igen tanulságosak lehetnek mindenki más számára is. Anélkül, hogy a veszteséget maguk is elszenvedjék.

Kiss T. Anna kedvenc könyvei 1.

Az én kedvenc könyveim száma végtelen. Ha tehetném, életem végéig csak olvasnék. De akkor mikor hasznosítanám azt a sok okosságot, amiket a könyvekből megtanulhatunk? Mert a könyvek tanítanak, ez biztos. Legalábbis én hiszem.

Kategóriák

Szerző

Anna T. Kiss

Personal Branding Consultant, Author, Journalist

Member of the International Federation of Journalists

Copyright © 2021