~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

Márkaépítés

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 1.

ÉNMÁRKA - Hogyan ne legyél százas?! címmel, majdnem három évvel ezelőtt, könyvem jelent meg a személyes márkaépítésről. Eredetileg azért írtam a könyvet, hogy azoknak a partnereimnek (így hívom az ügyfeleimet), akik szent elhatározással belefogtak velem a személyes márkaépítésbe, összefoglalóan elmondjam: miről is szól ez az egész.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 2.

ÉNMÁRKA - Hogyan ne legyél százas?! címmel, majdnem három évvel ezelőtt, könyvem jelent meg a személyes márkaépítésről. Eredetileg azért írtam a könyvet, hogy azoknak a partnereimnek (így hívom az ügyfeleimet), akik szent elhatározással belefogtak velem a személyes márkaépítésbe, összefoglalóan elmondjam: mi is a személyes márka lényege. Jelzem, nem a könyvemről szól ez a sorozat itt, az köszöni szépen, jól van.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 3.

Személyes márkát építeni lassú folyamat, amelyben minden lépést alaposan elő kell készteni, kipróbálni, s csak azután kondicionálni, vagyis begyakorolni. Mert begyakorolnivaló bőven van. Például az, hogyan nézzünk önmagunkra, s ami ennél is több: hogyan lássuk magunkat. Nem könnyű feladat egyik sem.

Személyes márkaépítés Kiss T. Annával 4.

Mottó: "Senkit nem lehet márkásítani, ha a személyisége minden elemében tiltakozik ellene."

Kategóriák

Szerző

Anna T. Kiss

Personal Branding Consultant, Author, Journalist

Member of the International Federation of Journalists

Copyright © 2021