~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

~ personal branding, digital world, media, infocommunication, books, humanity, art and literature, fashion, all the best

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Gősi Vali, költő I.

Gősi Vali, kortárs költő, Győrben él és alkot. Öt kötete jelent meg, emellett rendszeresen közlik a verseit a legnépszerűbb on-line irodalmi oldalak. Évtizedek óta ismert és kedvelt személyisége Győr kulturális életének.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Gősi Vali, költő II.

Gősi Vali, akit költőként ismernek az irodalom és különösen a költészet kedvelői, inkább verselőnek nevezné magát. Nem igazán tudja megítélni, hogy vajon költői mércével is mérhetőek-e a versei. Ő csak azt tudja, hogy örömet jelent neki kiírnia magából a gondolatait, a vágyait, az érzéseit.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Kocsi Ilona, közgazdász

Kocsi Ilona, közgazdász neve fogalom az újságírásban. Szakmai pályáján, egyebek között, főszerkesztője volt a Magyar Hírlapnak és a legendás "zöldújságnak", a Világgazdaságnak.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Mayer Szilvia, óvónő

Mayer Szilvia, nyugalmazott óvónő, Cegléden él, egész életét gyerekek között töltötte. Óvónői képesítése mellett nem is tudott elképzelni magának örömtelibb munkát, mint a nyiladozó értelmű kis emberkék támogatását abban, hogy majdan okos és boldog felnőtté váljanak.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Bögel György, egyetemi tanár

Bögel György, egyetemi tanárral, több egyetem előadójával, konferenciák, szakmai fórumok nagyrabecsült meghívottjával sokat beszélgetünk, kamerától függetlenül is. Megtisztelt azzal, hogy a két évvel ezelőtt a "10 a századikon. A Google." címmel megjelent könyvemhez Ajánlást írt.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Lang Tünde, menedzser asszisztens.

Lang Tünde. Látszólag hétköznapi, nem Budapesten élő fiatal nő, három gyermek büszke édesanyja. A munka és a családja mellett edzői képesítést szerzett, sportol és - könyveket, novellákat ír. A T.C.Lang, írói álnéven írt könyve: "A Lámpás nyomában", pár évvel ezelőtt jelent meg, nagy sikerrel.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Dintsér Andrea, menedzser

Jelenleg a sok-sok marketing szakember korát éljük. Ez az a terület, amelyhez szinte mindenki "ért". Ezért is nehéz megkülönböztetni az igazán tehetséges, jó szakembereket másoktól. Dintsér Andrea ilyen marketing szakember. A legjobbak közé tartozik. A kommunikáció minden titka a kis ujja hegyében van.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Tőtős Anett, marketing menedzser

Netti 25 éves, mai fiatal lány, aki frissen szerzett egyetemi oklevelével a tarsolyában keresi önmagát. Azt mondja, szeretné elfelejteni a megelőző 5 évét, s megtalálni azt, ami szerethető benne. Ehhez akár a világ másik felére is kész elmenni. Meg is tette. Távol-keleti, hátizsákos útját csak a korona vírus szakíthatta meg.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Veress József, egyetemi oktató I.

Veress Józsefnek igen gazdag a szakmai életrajza. Nemzetközi kapcsolatok szak, diplomata, közgazdász, politikus, egyetemi oktató. A teljesség igénye nélkül néhány. Pedig Veress Józsefre nem jellemző, hogy cikázna az egyes szakterületek és munkahelyek között. Egyszerűen csak történelmi korban élt.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Veress József, egyetemi oktató II.

Veress Józsefnek igen gazdag a szakmai életrajza. Nemzetközi kapcsolatok szak, diplomata, közgazdász, politikus, egyetemi oktató. A teljesség igénye nélkül néhány. Pedig Veress Józsefre nem jellemző, hogy cikázna az egyes szakterületek és munkahelyek között. Egyszerűen csak történelmi korban élt.

Márkás beszélgetések Kiss T. Annával. A vendég: Komocsin Laura, business coach

Komócsin Laura látszólag egy komoly, szabályos, összeszedett üzletasszony, akinek nincsenek üres percei sem, nemhogy órái, amelyek nem a szervezetfejlesztésről, a vezetésről, a vállalati döntési helyzetekről szólnának. Ami érthető is, ha azt vesszük, hogy nagyon sokat tett a business coach meghonosításáért Magyarországon.

Kategóriák

Szerző

Anna T. Kiss

Personal Branding Consultant, Author, Journalist

Member of the International Federation of Journalists

Copyright © 2021